top of page
 • Wat is het verschil tussen 2 varianten van drukwerk bij jou?
  Ik heb 2 soorten drukkers waarmee ik werk. 1. De digitale drukker: Hij kan alles van formaat drukken tot multiloft dikte (530g) en heeft een aantal folies die digitaal op de kaart worden geplaatst. De folie komt op de kaart te liggen. Wij drukken geen digitale folie als de klant een donkere achtergrond wenst, dit is voor ons te riskant. 2. De ambachtelijke drukker kan alles van formaat en van elk gewenste druktechniek. Hij heeft veel soorten papier, foliekleuren en drukwensten. Van blinddruk tot letterpress. Wanneer de ambachtelijke drukker een foliedruk drukt komt dit in de kaart te liggen (precies met relief). Deze drukker kan perfect drukken op donkere ondergronden. Hou hier rekening met de kostprijs.
 • Wat is het levertermijn van het drukwerk?
  1. Digitaal drukwerk heeft max. 2 werkdagen nodig om klaar te zijn, niet rekening houdend met de eventuele verzending. 2. Ambachtelijk drukwerk heeft max. 5 werkdagen nodig om klaar te zijn aangezien meerdere droogperiodes nodig zijn, niet rekening houdend met de eventuele verzending. Onze drukkers drukken niet op feestdagen en in weekends.
 • Moet het drukwerk door de klant zelf opgehaald worden of kan dit verstuurd worden?
  Beide kan. Afhalen: - Digitale drukker: Regio Oostkamp - Ambachtelijke drukker: Regio Brugge of Regio Antwerpen. Verzenden: €9,00 (inclusief garantie) Let erop dat wij niet verantwoordelijk zijn voor de laattijdigheid van pakjesleveranciers.
 • Wanneer neem ik als klant best contact op?
  Je neemt ten laatste aan 6 maand zwangerschap contact op met mij via een mailtje naar: info@freelancesophie.be. Bij goedkeuring wordt je als klant toegevoegd aan een gezamenlijk drive bestand - hier wordt een plaats voor jou gereserveerd, dit consulteert in een vasthangende samenwerking. Indien je dit wilt annuleren vragen wij een kost van €100,00. Dit is niet van toepassing bij een sterrenkindje. Wij doen ons uiterste best om bij laattijdig contact opnemen met ons, nog alles in orde te krijgen tegen de geboortedatum, maar dit kunnen wij niet garanderen en kunnen wij nooit voor aansprakelijk gesteld worden.
 • Zitten er enveloppen in de ontwerpprijs?
  Er zitten geen enveloppen bij de ontwerpprijs of de offerte voor het drukwerk. Enveloppen kunnen wel steeds verkregen worden, je bekijkt hiervoor best het onderdeel 'enveloppen' voor prijzen en kleuren.
 • Moeten de alternatieve doopsuikers in totaalpakket afgehaald worden in Brugge?
  Nee dat hoeft niet. Wij verzenden de pakketten met garantie naar het thuisadres van de klant. Alleen voor de flowerhoops hebben we de voorkeur voor afhaling, maar kan uiteraard wel verstuurd worden.
bottom of page