top of page

Ons aanbod

Webshop

Shop al onze unieke gifts in onze webshop die 7/7 en 24/24 beschikbaar is voor jullie.

Wens je dat de bestelde items met een eigen lettertype worden gepersonaliseerd? Stuur ons na het plaatsen van jullie bestelling een mailtje om jullie lettertype door te geven.

Doopsuikerconcept

Zelf een kaartje ontwerpen of reeds een kaartje laten ontwerpen door een andere grafisch vormgever, maar heb je toch interesse om de traktaties uit handen te geven? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij denken met jullie mee om er 1 geheel van te maken.

-

Prijs €90

What's included?

Gesprek (30 min)

Ontwerpen opmaken voor labels

Prijs bevat geen drukwerk

of traktaties.

De verwerking van de doopsuikers is verwerking per uur €35/uur (excl. btw)

Geboorteconcept

Hierin ligt onze specialisatie.

Dit is wat we

het liefst doen.

We starten met een kennismakingsgesprek, waar ik jullie alles kan uitleggen wat bij zo een geboorteconcept komt kijken. We bekijken de verschillende papiersoorten, enveloppen en traktatiemogelijkheden. We kiezen de juiste kleuren en spreken af wanneer je het eerste ontwerp in je mailbox mag ontvangen.

 

Na goedkeuring van het ontwerp wordt het doopsuikerconcept tot in de puntjes verzorgt en perfect afgeleverd. Met andere woorden wij personaliseren alles met de nodige zorg en liefde zodat jij enkel nog moet nadenken op welk mooi plaatsje je het totaalconcept thuis zal plaatsen.

 

 Handig toch?

-

Prijs €375

What's included?

Gesprek (45 min)

Ontwerp geboortekaart

5 aanpassingsrondes

Proefdruk

 

Verwerking doopsuikers in regie (€35/uur excl. btw), indicatie kan bij het gesprek gegeven worden.

Prijs bevat geen drukwerk of traktaties.

Opgelet: Bij het boeken van een afspraak voor een geboorteconcept bent u verplicht €375 te betalen alvorens ik na het gesprek begin aan het ontwerp. Dit is een wederzijds engagement dat we samen aangaan.

Huwelijk

Wij werken graag alle drukwerk uit voor jullie huwelijksdag. We gaan meestal van start met een save the date kaartje, vervolgens ontwerpen we een huwelijkuitnodiging met de nodige versies. Voor de dag zelf voorzien we mis/ceremonie boekjes, menukaarten en naamkaartjes. Mag het wat meer zijn? Dan kunnen we ook de seatchart en het welkomstbord op maat voor jullie maken.

The sky isn't the limit.

-

Prijs €350

What's included?

Gesprek (45 min)

Ontwerp save the date

Ontwerp huwelijksuitnodiging

5 aanpassingsrondes

Proefdruk

Prijs bevat geen drukwerk

Meld je aan voor onze nieuwste ontwerpen!

Bedankt voor het aanmelden!

bottom of page