FAQ

Wat bedoelt Freelance Sophie met totaalpakket?


Hiermee bedoelen we dat wij instaan voor minimum het ontwerp van het kaartje. Je bent vrij van drukker en doopsuikerkeuze.
Kan ik alternatieve doopsuikers aankopen zonder geboortekaart?


De producten die enkel en alleen bij een totaalpakket horen hebben in de omschrijving staan dat het product enkel en alleen kan aangekocht worden bij een totaalpakket.
Wat is het verschil tussen 2 varianten van drukwerk bij jou?


Ik heb 2 soorten drukkers waarmee ik werk. 1. De digitale drukker: Hij kan alles van formaat drukken tot multiloft dikte (530g) en heeft een aantal folies die digitaal op de kaart worden geplaatst. De folie komt op de kaart te liggen. Wij drukken geen digitale folie als de klant een donkere achtergrond wenst, dit is voor ons te riskant. 2. De ambachtelijke drukker kan alles van formaat en van elk gewenste druktechniek. Hij heeft veel soorten papier, foliekleuren en drukwensten. Van blinddruk tot letterpress. Wanneer de ambachtelijke drukker een foliedruk drukt komt dit in de kaart te liggen (precies met relief). Deze drukker kan perfect drukken op donkere ondergronden. Hou hier rekening met de kostprijs.
Wat is het levertermijn van het drukwerk?


1. Digitaal drukwerk heeft max. 5 werkdagen nodig om klaar te zijn, niet rekening houdend met de eventuele verzending. 2. Ambachtelijk drukwerk heeft max. 10 werkdagen nodig om klaar te zijn aangezien soms meerdere droogperiodes nodig zijn, niet rekening houdend met de eventuele verzending. Onze drukkers drukken niet op feestdagen en in weekends.
Moet het drukwerk door de klant zelf opgehaald worden?


Wij gaan ervan uit dat u zelf in staat bent om de kaarten op te halen bij de drukker naar keuze. Digitale drukker: Regio Oostkamp Ambachtelijke drukker: Regio Brugge of Regio Gent. Mocht dit niet lukken dan kan een levering aan het ziekenhuis/huis met meerkost van €20,00 aangeboden worden. Een verzending van het pakket met de kaarten kan ook steeds aan €7,50 dit inclusief garantie en ontvangsbevestiging. Let erop dat wij niet verantwoordelijk zijn voor de laattijdigheid van vb. Bpost.
Wanneer neem ik als klant best contact op?


Je neemt ten laatste aan 6 maand zwangerschap contact op met mij via een mailtje naar: info@freelancesophie.be. Bij goedkeuring wordt je als klant toegevoegd aan een gezamenlijk drive bestand - hier wordt een plaats voor jou gereserveerd, dit consulteert in een vasthangende samenwerking. Indien je dit wilt annuleren vragen wij een kost van €100,00. Dit is niet van toepassing bij het verliezen van een sterrenkindje. Wij doen ons uiterste best om bij laattijdig contact opnemen met ons, nog alles in orde te krijgen tegen de geboortedatum, maar dit kunnen wij niet garanderen en kunnen wij nooit voor aansprakelijk gesteld worden. Opgelet: Wij zijn volboekt voor december 2020 januari 2021 februari 2021 maart 2021 In de maanden juli en augustus 2021 kan drukwerk enkel en alleen doorgaan bij de digitale drukker. De alternatieve doopsuikers zijn hier wel steeds mogelijk en worden in juni 2021 afgewerkt en geleverd.